11.11.15

Amical, România vs Spania la Bucureşti


În pregătirea turneului final EURO 2016, echipa naţională de fotbal a României va juca un nou meci amical cu o echipă puternică. Astfel, conform informaţiei postate pe site-ul oficial al FRF, selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va întâlni naţionala Spaniei, pe 27 martie 2016.

Echipa nationala a Romaniei se va bate cu fosta campioana mondiala Spania intr-un meci amical. FRF a confirmat duelul Romania - Spania, care se va duca pe teren propriu, pentru data de 27 martie 2016, la Bucureşti.
"Federatia Romana de Fotbal are bucuria sa anunte o partida de exceptie pentru echipa nationala: pe 27 martie 2016, Romania va juca acasa impotriva Spaniei. Tricolorii vor avea in fata reprezentativa care a triumfat la ultimele doua editii de Campionat European si care a castigat titlul mondial in 2010, echipa calificata, de asemenea la EURO 2016 si pentru care au evoluat, pe durata ultimelor preliminarii, fotbalisti precum Fabregas, Pique, Mata, Sergio Ramos sau Iniesta.

Detaliile privind ora si locul unde suporterii romani vor ptuea urmari meciul dintre tricolori si echipa pregatita de Vicente del Bosque vor fi stabilite ulterior", se spune în comunicatul FRF. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu